Readers, please email for inquiries. I rarely respond through comments. Thank you: nadhirah_sainuri@yahoo.co.uk

Sunday, June 21, 2009

Happy Father's Day

Serius.

Ingatkan Father's Day is on 26th. Rupa-rupanya arini. Tapi, disebabkan hadiah dah beLi Lebih awaL, so takdeLa keLam kabut mana pun. Aritu masa Mother's Day, beLikan mak hadiah. Jadi sempena Father's Day ni pun kena beLi kat abah nanti abah merajuk. Hihi. I got him this:

A'ah abah ada athma. He prefer to use Symbicort berbanding inhaLer Lain. DuLu, paneL kLinik, Dr. SuLaiman. Tapi disebabkan dah tukar tempat kerja, maka paneL kLinik pun bertukar. UnfortunateLy, paneL kLinik baru ni takde peruntukkan Symbicort. Jadi, apa Lagi?? Biar KLinik Nadhirah yang bekaLkan Symbicort (^_^)

MaLamnya puLak, ceLebrate.

Macam biasa, abah mesti akan piLih Kepayan sebab suka tomyam kat sana. WaLaupun mak tak suka. Bukan tak suka makanan tapi environment nya tak menepati citarasa PKHEM. Ahahahaa ampun mak~

Apa tunggu Lagi. Mari tengok gambar:



Semua tak bersedia. Abah merangka sesuatu untuk menghentikan rusuhan di Iran bagi menyuruh Mahmoud Ahmad Dinejad mengadakan piLihanraya semuLa. (merapu)

mak teLebih excited, mengapa?

SiLa perhatikan muka mak yang tekanan jadi tukang bayar (hehe). Iffah nak makan pizza tuLa muLut senget sebeLah sebab kempunan.

abah borek, akak rintik (apekejadah)

minuman yang menjadi igauan sejak Mei '09. Bandung cincau. Tapi bandung cincau kat sini tak sedap. Kat Tiara Tomyam sedap.

Ni buktinya. Mesti order bandung cincau. Banyak Lagi bukti Lain yang tak dapat di upLoad atau dengan kata Lebih tepat, maLas nak upLoad.


Sekian, Happy Father's Day untuk abah: Haji Sainuri Haji Yahmin (kaLau tanya kenapa takda doa? sebab saya dah do'a daLam soLat tiap-tiap hari)



Written by: Mrs. Naza



2 comments:

mo0ney said...

sedap bandung cincau.slurp.terasa nk cari

Mr & Mrs Naza said...

yes. very!