Readers, please email for inquiries. I rarely respond through comments. Thank you: nadhirah_sainuri@yahoo.co.uk

Monday, June 22, 2009

Senario Cafe, Donggongon. Makan!


Petang tadi, kami (mak, iffah & me) menyinggah di restoran favourite mak. Sebab semaLam mak tak puas hati, mungkin arini mak nak meLayan permintaan perut beLiau seperti beLiau meLayan permintaan anak-anaknya suatu ketika duLu. Eh, sekarang pun masih Lagi meLayan Lagi.

Kami menjejakkan kaki ke daLam Senario Cafe di Donggongon (untuk Sabahan saja ya). Kan kat Donggongon ada satu roundabout besar. Dari sana, korang masuk kat area kedai-kedai. Trade mark paLing senang nak kesan, Bank Rakyat. Senario Cafe kita boLeh nampak dari tepi jaLan. Owh, tapi kaLau rasa terLaLu jauh, kat Putatan pun ada satu. Location: BersebeLahan dengan Jati TomYam yang bersebeLahan dengan KFC Putatan.


Iffah order Fried Butter Prawn with Rice. Mak puLak order Nasi LaLap SpeciaL

aku order Chicken Breast with GarLic Sauce

Macam-macam Lagi menu yang Lain dari yang Lain. KaLau korang rasa bosan dah masuk restoran-restoran biasa, you shouLd give it a try. Presentation & food quaLity memang baik.


Written by: Mrs. Naza



1 comment:

mo0ney said...

sedapnya pepagi tgk menda ni..aduhai