Readers, please email for inquiries. I rarely respond through comments. Thank you: nadhirah_sainuri@yahoo.co.uk

Tuesday, June 23, 2009

Senario Cafe (Part II)


23 Jun 2009
BermuLa Jam 4.00 pm


LOKASI: SENARIO CAFE
WATAK UTAMA: MR & MRS NAZA + IFFAH

Aih.. asyik-asyik entry pasaL makan.
Tak apaLah. Ni pun untuk kebaikan korang jugak di kemudian hari. ManaLah tahu nak kena bawa peLancong-peLancong atau member-member dari semenanjung yang bercuti. BoLeh korang syorkan dorang makan kat sini. At Least takLah mengecewakan.

OLeh kerana keLmarin kami makan di Senario Cafe Located at Donggongon, arini kami try puLak Senario Cafe di Putatan seperti yang saya dah jeLaskan daLam previous bLog. (SiLa scroLL ke bawah untuk baca bLog yang dimaksudkan)


Decoration kat Putatan Lebih menarik daripada di Donggongon

Antara menu yang ada

TraditionaL Fish & Chips RM11.90

GarLic Bread with Mushroom Soup RM6.90

UncLe Bob Popcorn Chicken RM3.50.
Eh? saLah. Patutpun muka peLakon utama agak stress. Haha
Menu ni tak termasuk daLam senarai. BoLeh didapati di pintu keLuar setiap Servay Hypermarket

No comments: