Readers, please email for inquiries. I rarely respond through comments. Thank you: nadhirah_sainuri@yahoo.co.uk

Monday, June 15, 2009

WaLimatuL Urus

BismiLLahirRahmanirRahim.
AsSaLamu'aLaikum WarohmatuLLah.

Dijemput hadir ke MajLis Akad Nikah Datu Mohd Nazaruddin Datuk D. TigabeLas & Nadhirah Hj. Sainuri pada 31 JuLai 2009 bertempat di D' House On HiLL, Kg. Ketiau, Putatan, Sabah & MajLis Perkahwinan pada 1 Ogos 2009 bertempat di Dewan KompLeks BeLia & Sukan, Pasir Putih, Kota KinabaLu, Sabah. MajLis di tempat LeLaki puLa akan diadakan di Dewan Tun Said, Kota BeLud, Sabah pada 8 Ogos 2009.

Yang duduk jauh tu, tempahLa tiket awaL-awaL k. MajLis yang diadakan di Kota BeLud akan menjadi saLah satu aktiviti peLancongan di Sabah kerana ia akan dijaLankan mengikut adat keturunan Bajau sepenuhnya. Bagi yang tak pernah tengok, siLaLah datang menyaksikan sendiri. Manatau muka korang masuk daLam Siaran Discovery Sabah. hehe.

Kad akan diedar bermuLa minggu hadapan. Pohon kerjasama sahabat-sahabat untuk memberi aLamat rumah serta contact number bagi memudahkan kerja-kerja pengeposan (wujud ke ayat ni?) Bagi yang tak dapat kad, bukan sengaja tak jemput tapi tak tahu aLamat. Tapi kaLau baca bLog ni, dah dikira menjemput dengan penuh takzim dah ni. SiLa hantar ke e-maiL berikut: nadzareka@gmail.com

Terima kasih daun keLadi.

12 comments:

benazirjb said...

ruginya xdpt pegi. haish

jihan said...

kak nadh,alamat rumah jihan mau jugak ka:)? x payah bah kan..hehe.

Mr & Mrs Naza said...

ben, tak dapat pegi? kuLiah ka time tu? aduSs~

takyah Jihan. cek je maiLbox depan pagar tu nnt. hihi

FdausAmad said...

Gua nak jemput lu dtg kenduri kat blog gua.
Follow terus pun xpa.Ikut baca doa.

Blog gua tu dah tak seimbang.Ramai budak berat belah punk.

Gua dah 6 hari merantau jemput kenduri ni.

Kasryna said...

Nadh! adakah saya pun dijemput juga? mcm ndak percaya ni..haha!

Mr & Mrs Naza said...

Fdaus Ahmad: cmana boLeh sesat masuk bLog kami ni? tak pahamLa baca bLog anda. bahasa ceLaru.

Kasryna: of course u're invited =)

benazirjb said...

ya,, kuliah time tu. mcm maw try balik 1 ogos tu p majlis kawin kak nadh d kk. sbb weekend kn.. harap2 dpt.

Mr & Mrs Naza said...

semangat seperti ituLah yg kita mau Ben10. good~ good~

Kasryna said...

C Nadh ni kenal ka tidak sama saya ni..hehe..Loni ba ni...

p/s saya pun tak paham apa org tu tulis...

Mr & Mrs Naza said...

eh? eheheh Loni ka puLak ni. naaaa ngamLa tu. kau WAJIB datang waLimah saya. kad ada suda tapi aLamatmu mana? kasi sini sapat!

Kasryna said...

ahahaha! kasi tulis Sazaryna dan Suami ah (bah mau juga kunu) guna alamat suami dulu...sbb ofis blm apply surat menyurat lg...ada kali..tp blm test.. :)

D/A Kasmei Duaim
Peti Surat 80
IPD Tuaran
89207 Tuaran, Sabah.

Mr & Mrs Naza said...

orait bus! seteL