Readers, please email for inquiries. I rarely respond through comments. Thank you: nadhirah_sainuri@yahoo.co.uk

Sunday, July 26, 2009

BacheLorette Night

Date: 23rd JuLy 2009
Venue: Nasi Padang Ibu
Time: 8.30pm-10.30pm
Attendance: Me, ayuSz, Aida & Rina (FAidaRiNadz)



Meja dah ditempah khas oLeh ayuSz. It surprised me coz it's da VIPs tabLe; isoLated & compLete with teLevision & sound system. Then, someone came and asked:

"Nak dengar Lagu?"

I was Like... ermm... wah~ macam best je kena Layan camni. Perempuan tu tekan button pLay kat remote controL & tadaaaaaaaaa!!! a sLideshow for me!!!

"Eh, Lagu endLess Love. wah~"
"aik, movie maker!"
"eh?" <--- masa ni baru sedar yg video cLip tu dedicated to me. Dah habis tengok video, kami berempat tepuk tangan kegirangan sambiL diikuti oLeh staf-staf yang ada kat sana. Tiba-tiba.... Datang seorang perempuan bawa a sLice of cake from Secret Recipe. Di atasnya tertulis: "Kita.. Sampai Syurga" I dunno how to react. Surprised. Terharu. Gembira.
.
.
.
.



Saya tau ini semua kerja ayuSz. Fairuz As Saadah Hj. SuLaiman. My best miracLe. Orang yang saya seLaLu susahkan, orang yang seLaLu ada biLa saya minta toLong, orang yang sentiasa 'boLeh', orang yang kaLau ALLah transform dia jadi LeLaki, confirm saya tackLe. Haha. She's my best buddy.

THANK U (waLaupun kau nda suka)

Sesi suap menyuap
Mana gambar aida disuap? Xda daLam my cam


Meja VIP
Tengok TV tu (sLideshow)
SeLipar kami (masa kat Tg.Aru Beach)


Gambar versi DSLR. Menjadi jugak kan?
Reena menahan sakit perut. andu~


Time membayar puLak, saya pergi ke kaunter. BiLa nak bayar, berLaku conversation berikut:

Tauke: Kamu ka yang nak kahwin tu?
Nadz: Eh? A'ah.
Tauke: Mesti ramai orang sedih kan?
Nadz: Ah?

PerbuaLan menjadi senyap seketika. Saya tak tahu nak jawab atau nak tanya apa maksud soaLan tersebut.

Tauke: Sekejap. Saya kira baLik. Ada diskaun.
Nadz: Owh. Terima kasih.
Tauke: Saya tahu, nak kahwin ni banyak pakai duit.


Apa-apa pun, thanks gaLs!



Written By: Mrs. Naza

7 comments:

*mo0ney_seLamaH* said...

siap ada slide show lg tuh.besh2

Mr & Mrs Naza said...

mmg sgt besh!

fa-aja-aja said...

maybe taukey maksudkan rmi yg sedih tuh utk jejaka2 di luar sana..heheh

ohh betuah encek naza! *wink* XD

kak,rilek2 nak dekat kawen nih..wee...lol

wh0elSe said...

=)

Mr & Mrs Naza said...

ipa sot~ haha.

ayuSz tetinggaL tai LaLat di smiLey

Unknownlyknown said...

sronok tgk laki bininye blog..haha

Mr & Mrs Naza said...

ceit hasyir! mcm menyindir ja bunyi