Readers, please email for inquiries. I rarely respond through comments. Thank you: nadhirah_sainuri@yahoo.co.uk

Thursday, August 27, 2009

Cute Emoticons

I've just discovered how to appLy emoticons to my post. So outdated!

Sebagai seorang yang 'kebaruan' atau 'sakai' atau 'jakun', I nak tayang cute emoticons yang berjaya I instaLL kat daLam post kaLini. TaknakLa Letak semua nanti post I Lepasni akan jadi boring. SeLamani I taktau rupa-rupanya benda putih yang tak sopan ni blogger-emoticon.blogspot.comdiberi nama Onion. Kau merupakan seuLas bawang rupanya. Owh~ Bawang korek idung. Haha.

SiLa saksikan aksi-aksi seuLas bawang kat bawah ni:


blogger-emoticon.blogspot.com

blogger-emoticon.blogspot.com

blogger-emoticon.blogspot.com


blogger-emoticon.blogspot.com


blogger-emoticon.blogspot.com


blogger-emoticon.blogspot.com


Itu jeLa duLu. Good Night MaLaysian~
blogger-emoticon.blogspot.com

4 comments:

Azyy said...

tahniah kerana berjaya belajar ilmu baru.. ;)

~{[-Da Lovers-]}~ said...

terima kaseh.
padahaL Azyy dah LAMAAAAAAAAAAAAAAA dah tau. wakakak

Aida The Pink Goddess said...

akak, mcm mana guna menatang ni???

~{[-Da Lovers-]}~ said...

dah instaLL ke beLom cik aida?

ikut je arahan kat sini.
http://blogger-emoticon.blogspot.com/search/label/howto