Readers, please email for inquiries. I rarely respond through comments. Thank you: nadhirah_sainuri@yahoo.co.uk

Wednesday, September 9, 2009

090909

blogger-emoticon.blogspot.com
Happy Birthday Hubby!!

Gambar jeLas menunjukkan Cintaku sangat HAPPY dengan hadiahnya
Dua bucket seat untuk Toyota SE AE70
Kerusi tu saya sembunyikan daLam stor beLakang rumah


IniLah rupa bucket seat yang diimport dari Semporna
Proses pemasangan mengambiL masa 3 jam
Kami bermuLa pukuL 1am sehinggaLah 4 am
Gambar ketika proses pemasangan diLakukan tidak dapat ditunjukkan di sini bagi mengeLakkan fitnah di masa hadapan. Korang pun tahu kan, biLa dah jadi pubLic figure nanti, mesti ramai yang jeaLous. MuLaLah keLuar fitnah gambar tak senonoh. AhLi poLitik ada gambar 'terLampau'. Ceh~


Toyota SE AE70 - Drift car
Group E-BLITZ (Our Team Our Pride)
Kereta ni bermuLa dengan 'bangkai'. Besi buruk. DibeLi dengan harga RM1k. Besi buruk pun harga RM1k??!! Proses pembikinan untuk ia menjadi sempurna mengambiL masa setahun & meneLan beLanja sehingga RM25k. Hanya orang yang 'giLa' kereta yang sanggup buat macamtu.
Sekurang-kurangnya saya toLong penuhi impian Bucket seat dia


Sehari sebeLum birthday, saya mesej abah mertua: "Esok buka puasa, abah sponsor pizza ya?" waiseh~ sukahati anak menantu ja suruh-suruh. Abah setuju. Abah bagi duit, saya keLuar beLi pizza. Bukan setakat pizza. Kek pun abah sponsor. Jimat duit I. hehe.
~Yam Cheese Cake~
HAPPY BIRTHDAY MY BELOVED HUSBAND!
SELAMAT HARI LAHIR SUAMI TERCINTA!

12 comments:

DMN. said...

thank you so much honey..it really makes me a big shock.my love is always for you.forever...

fa-aja-aja said...

gila semattt bday date!

hepi bday,sanah helwah abg naza!

^^

~{[-Da Lovers-]}~ said...

u're most weLcome hubby!

semattttt kan! tahun ni jakLa. same date ngan anniversary aida&abu.

Ibrahim & Jihan said...

Selamat hari lahir en.naza.

Moga dimurahkan rezeki, panjang umur dan bahagia sokmo di samping isteri tercinta:)

Didoakan juga moga2 sentiasa berada di bawah lindungan rahmatNya.

-Jihan&Ibrahim-

cik seLamaH KunDang said...

giler sweet~

~{[-Da Lovers-]}~ said...

Ibrahim & Jihan: thanx for da du'a

cik seLamaH: kawenLa~ ngee~

Aida The Pink Goddess said...

nanti insya allah kalau aida kahwin dgn baidah , kena buat celebration pada 0909 sebab byk occassion, bday amat lagi.he

YuYu said...

baru ja pak long gtau psl betday abg naza tym hntar abg abu td.

selamat ulang thn klahiran buat Cinta c akak nadhirah. Smoga d kurniakn anak yg ramai(hehe sy tlg doakn yek):)

Jgn lpa tradisi keluarga msa rya,
bg yg sdh brkerja(trutama sdh brumahtngga) kna la bntu2 yg msh blajar hehe. Lbh afdhol dri sgi kewngn(angpau gtu) :D

~{[-Da Lovers-]}~ said...

YuYu: uinaaaaaaaa!! hahahaha

aida: kesian bday amad tertangguh 2 hari =p

DM.Nazar said...

salam..terima kasih kepada sahabat2 baru yang saya kenali especially en.ibrahim dan jihan,afifah dan yuyu yang mendoakan kesejahteraan keluarga baru kami ini..selamat menyambut hari raya aidilfitri..

Aida The Pink Goddess said...

oh ya, aida n abu ambil di terminal! abu nda tau jln ke terminal.hehe

aida dpt PHD in kk road sudah! hihihi

~{[-Da Lovers-]}~ said...

hahahaha
excitednya awak!!
a'ah Lupa nak cerita cmana kerusi tu boLeh sampai ke KF.

credit to ABU & AIDA