Readers, please email for inquiries. I rarely respond through comments. Thank you: nadhirah_sainuri@yahoo.co.uk

Saturday, September 12, 2009

Anna Maria

blogger-emoticon.blogspot.com
SAYA SUKAAAAA!!!!

12 September 2009
Cerekarama TV3
Tajuk: Anna Maria
Fahrin Ahmad, ELLy MazLein, Erry Putra, Aida RadzwiL

Sumpah! IniLah drama MeLayu paLing best, seLamba, bersahaja tapi sangat menghiburkan. Cerita dia Logik & betuL-betuL macam kehidupan seharian kita. Takde benda-benda mengarut macam daLam ManjaLara (bunuh 10 orang pun takde orang boLeh perasan padahaL duduk 1 rumah), Bawang Putih Bawang Merah (sekejap hidup sekejpa mati. Tipu depan mata pun boLeh tak perasan)

KaLau ada juaL CD dia, I nak beLi buat simpanan!

Fahrin & ELLy MazLein sangat cute~
Both of them are doctors yang baru habis study oversea (sangat resembLe Abu) & terpaksa rahsiakan perkahwinan dorang daripada Mak Fahrin (Aida RadzwiL) sebab mak dia tak suka anak dia kahwin piLihan hati sendiri. Cerita ni berkisar tentang cara mereka merahsiakan hubungan. Sangat catchy. Owh~
Nama perempuan yang nak dojodohkan dengan Fahrin daLam cerita tu: NADIRA. Hahahaha sangat gedik!

Siapa ada tengok?
Share3!!!
blogger-emoticon.blogspot.com

10 comments:

dilla kamal said...

adoooiiiii...onion yg last tu sgt la comelll!!!!! geramnya :)

Aida The Pink Goddess said...

mak msg suruh tgk : FAHRIN JD DOKTOR

~{[-Da Lovers-]}~ said...

dilla: hehehe onion tu mmg comeL

aida: tu yg tak tahan tu!

IkanStim said...

oit
nk iklan btul2 ka?
haha
klau family price, rm50 per month kak
haha

IkanStim said...

mmmbah
proceeed
bg gmbar

QueenWizza said...

hhehe tgk jugak tp byk part yg terlelap. ngntuk sgt. tp member i tgk dia asek2 ketawa. dia kata klakar..part dia ketawa i terbgn then blur2 hhahaha

QueenWizza said...

hi.. i bru bc psl s'detox tu.. klik kt blog abu xde pun psl s'detox?? i da lama nk tau psl ni.. nnt gtau eh?

IkanStim said...

jadi x?mengiklan
haha

ozone said...

syok ana maria, lebih syok dari bukan bidadari =). kamu ni suka tengok drama tv eh?

~{[-Da Lovers-]}~ said...

Queen Wizza: okies nanti saya bagi makLumat.

ozone: saya tak suka tengok pun sbenarnya tapi kebetuLan tiap kaLi tengok, mesti ada Fahrin. Suka tgk Fahrin especiaLLy biLa dia pakai PINK!