Readers, please email for inquiries. I rarely respond through comments. Thank you: nadhirah_sainuri@yahoo.co.uk

Thursday, September 24, 2009

Yeah! SyawaL Pics!

SaLam 'EduLfitr!
blogger-emoticon.blogspot.com
Akhirnya! Penantian berakhir!
Kami menyambut Hari Raya AidiLfitri dengan gembiranya pada 3 SyawaL.

DimuLakan dengan soLat Maghrib berjemaah, tazkirah Maghrib daripada Abah dengan tajuk 'Siapa Kita & Ke Mana Tujuan Kita" & diakhiri dengan soLat Isya'. Kemudian kami meraikan kepuLangan dengan dinner di KFC secara berjemaah juga. Hehe.. Dah kenyang, kami memuLakan Raya Version Photoshot di rumah dengan tema merah.
(kaLau 2 orang adik tu ada Lagi best)


It's finger Licking good
SebeLah kiri tu cousin Siti. Nama Tina. Baru masuk IsLam
Dah pandai pakai tudung


FamiLy Pics
SiLa kLik kaLau nak tengok Lebih jeLas
(Tok memang tak boLeh fokus)


Para wanita


TengokLah husband I tu
Mak kata cute macam kanak-kanak
MenonjoLkan kematangan diriku. huhu


Ah~
kat sini husband I ok sikit


3 jejaka kamceng


BerSama pengikLan bLogku yang macam tak Laku. haha


Cukup dah gambar?
SaLam 'EiduLfitr daripada kami sekeLuarga!


blogger-emoticon.blogspot.com

8 comments:

fa-aja-aja said...

merah mak ngah..hehehe

MDabu said...

hoho sapa yg amik pic ,masa smua ada tu ....bermake up tebal mak
......sedihnya tk dpt bersama

Aida The Pink Goddess said...

saye pun tertunggu2 pic akak! hehe

~{[-Da Lovers-]}~ said...

ipa: takkan mak ngah sorang je kot? hehe

abu: kami guna timer. siap dgn stand macam kita buat studio konvo duLu tu. abah kata mak macam opera cina. haha

aida: pic ekskLusif mesti ditunggu2. haha

Aida The Pink Goddess said...

tang mana make up tebal?? x nampak ponn

MDabu said...

kualiti gmbr tak cantik laa,knp aaa....

~{[-Da Lovers-]}~ said...

aida: bagusLa kaLau tak nampak. ngee~

abu: kamera tu ntah kenapa. kabur2 dah, nak kena servis kot sbb running numbers dia dah baLik ke-1

Aida The Pink Goddess said...

sama la kamera kita, performance hancus dah!

simpan harapan utk DSLR