Readers, please email for inquiries. I rarely respond through comments. Thank you: nadhirah_sainuri@yahoo.co.uk

Wednesday, October 21, 2009

IkLan~ ikLan~

ActuaLLy dah Lama nak tuLis pasaLni. Tapi ntah kenapa tak tuLis. Aida terLebih dahuLu dah tuLis pasaL isu ni kat SINI.

Perasan tak ikLan terbaru Air Asia? Seorang budak LeLaki meLaporkan keseronokan dia traveLLing with Air Asia kepada ayah dia. DaLam semua Laporan dia, meLabeLkan pramugari Air Asia sebagai 'HOT' sangat menjengkeLkan! Tak cukup dengan tu, siap ambiL gambar punggung pramugari Lagi. Apa semua ni? Kenapa perLu ditekankan soaL 'HOT'? KaLaupun pramugari mereka memang 'HOT', so what?! Penumpang boLeh sentuh ka? Owh Lupa... dorang boLeh ambiL gambar punggung pramugari which for me sangat menghina wanita.

WaLaupun ikLan tu sekarang dah kena 'cut' scene terbabit, tapi rakaman kamera tetap jugak focus to da butt. Bak kata ipar saya, ikLan Lucah! Dan disebabkan ikLan tu dah ditayang berpuLuh atau beratus kaLi, cutting da scene don't give any impact anymore. Dan Lagi, sedar atau tak, budak tu tengok breast pramugari. Though it's da cameraman's doing.

Bagi yang taktau kewujudan ikLan tu, boLeh tengok SINIIIIIIIIIIIIII

What shouLd we do? Ban Air Asia?!

3 comments:

IkanStim said...

band
atau ban

Aida The Pink Goddess said...

what were they thinking kan...........................

abu ubaidah said...

just watched it,vr disturbin advertisement,the lil boy claiming his granma did all those things pathetic....