Readers, please email for inquiries. I rarely respond through comments. Thank you: nadhirah_sainuri@yahoo.co.uk

Friday, December 18, 2009

BetuL ke ni?

Dah patut rasa tendangan ke?

6 comments:

Aida The Pink Goddess said...

nk tgk pic latest akak.hehe,

selamat thn baru!!

~{[-Da Lovers-]}~ said...

pic Latest? mesti yg nampak perut punya kan? hehe naaaaaaaaaantiLa tgk kerajinan.

Sazaryna said...

Nadh...klu 4 bulan kdg2 dah bleh rasa...klu pmpuan lambat ckit rasa..lgpun klu 1st baby kita mmg tak tau mcmmana rasa tendangan tu...kecil sgt tendangan tu..klu sblm tdo..cuba baring dlm sunyi2 n pegang/raba/letak tgn kat perut..time tu baru dpt rasa (klu bernasib baik) sbb blm kerap tendangan tu..doakan kandungan sy kali ni berjaya..sy pregnant lg..alhamdulilah....

~{[-Da Lovers-]}~ said...

wah! alhamdulillah.
moga kalini ALLah bagi rezeki.
ameenn~

saya rasa saya punya ni prempuanla sbb kecik & tak dapat rasa apa2 lagi.

QueenWizza said...

hai nad
sama la kite. da 4 bln. tp x brapa rasa tendangan baby. hehe..
so far x pnh lg rs baby tendang2..

tp mcm pnh rs baby begerak..mcm la hehe :)

take care :)

Sazaryna said...

Nanti cuba tengok bentuk perut...tp slalunya mak2 kita mmg pandai teka..sbb dah ada pengalaman kan...kalau baby pmpuan pinggang kita takda bentuk..punggung pun ikut besar..hahaha! tp kalau lelaki org tengok kita dr belakang rasa mcm kita tak pregnant jak...mcm bola jak tergantung di depan perut...klu penuh smpi ke pinggang tu pmpuan..mcm my 1st baby...

Nadh..saya waktu 1st baby 6 bulan baru nampak bentuk perut..n 5 bulan lebih baru la kenal tendangan baby.... :)