Readers, please email for inquiries. I rarely respond through comments. Thank you: nadhirah_sainuri@yahoo.co.uk

Sunday, December 27, 2009

D.13 FamiLy Day


Date: 26th Dec 2009
Venue: Tg. Aru Beach
Time: 7.30am-5.00pm

Hari keluarga ni melibatkan ahli keluarga yang sangat besar. Kami dapat jadi kumpulan kuning. Ada 6 kumpulan semuanya. Masing-masing dengan warna pasukan yang dah ditetapkan dalam mesyuarat. Antara aktiviti yang dijalankan termasuklah; bola sepak pantai kategori lelaki, wanita & kanak-kanak, pertandingan makan epal gantung, bawa bola pingpong dalam sudu, rebut gula-gula untuk budak berusia bawah 5 tahun, mewarna, tarik tali, cabutan bertuah & sepak takraw.

Aunty Ju baru nak pose
Untuk Aida: Lihat perutku, ramping kan? hehehe


Dari kiri: Kak Wati (Sulung), Datuk 13 & Datin Maimun
Setiap baju ada nama masing-masing


Inilah pasukan kuning (ada ramai lagi yang tak dapat datang)
Belum lagi 5 pasukan lain
Dapat bayangkan betapa besarnya keluarga ni?

Saya, suami & abah mertua tak stay sampai tamat acara kerana terpaksa attend kahwin di Kota Belud. Part paling best, kami tak tukar pakaian! Memang jadi main attraction kat majlis kahwin haritu.
blogger-emoticon.blogspot.com

5 comments:

Aida The Pink Goddess said...

brp bulan dh akak? perut still slim hehe

~{[-Da Lovers-]}~ said...

tengok kat bahagian bawah sekaLi bLog ni. ada usia kandungan akak. hehe

Aida The Pink Goddess said...

4 months dah..hehe

tak lm lagi pop out! he

abu ubaidah said...

ni haaaa yahooooo

no acc:110189091989

hehe,mn pic kluarga kaler lain ,kuning je smua

~{[-Da Lovers-]}~ said...

ek eleeeeeehhhh~

pic kuarga Lain, tak amik sbb musuh time ni. compete kan. hehe